De juiste arts op de juiste plaats

Het KNMG Loopbaanbureau ondersteunt artsen (in spé) bij het maken van een evenwichtige keuze in hun beroep. Deze keuze sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten, prioriteiten en de levensfase waarin u zich bevindt. Een arts op de juiste plaats heeft meer motivatie, vitaliteit, inzet, medeverantwoordelijkheid, creativiteit en productiviteit!


Uitgelicht

De workshop Ambities in balans is bedoeld voor artsen, vrouwen en mannen, die bij het combineren van werken en zorgen willen vasthouden aan de drive en ambities waarmee ze destijds aan hun studie geneeskunde begonnen. Die ambities kunnen door alle drukte langzaam uit beeld verdwijnen, zeker als u ze combineert met een (jong) gezin en/of als uw partner ook een stevige baan heeft. Deze workshop heeft als doel dat te voorkomen. U krijgt handvatten vanuit zowel de theorie als de praktijk om de keuzes te maken die werkelijk bij u passen. Hoe kunt u uw eigen professionele en persoonlijke ambities ten volle benutten en waarmaken? U gaat naar huis met de belangrijkste bouwstenen voor uw eigen plan om voluit te werken én te leven.  Schrijf u hier in.


Training op maat

Bent u op zoek naar een workshop of training op uw eigen locatie? Precies afgestemd op de behoefte van uw afdeling of organisatie? Het KNMG Loopbaanbureau verzorgt workshops en trainingen op maat. Op elke gewenste locatie. Wij ontwikkelen deze graag speciaal voor u.


Beroepskeuze voor artsen

Wat voor arts wil jij zijn?

Keuzes maken doe je elke dag. Maar wat als je nou worstelt met de keuze wat je na je studie geneeskunde gaat doen. Een aantal studenten weet al vanaf de eerste dag van de studie wat ze straks gaan doen, maar de meeste maken de definitieve keuze pas aan het einde van de studie. Maar hoe maak je de juiste keuze? En wat voor arts wil je zijn?


Advies op maat nodig?

In een oriënterend telefonisch gesprek bespreekt een medewerker van het Loopbaanbureau uw vraag en de mogelijkheden die het Loopbaanbureau biedt.


 

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd