De juiste arts op de juiste plaats

Het KNMG Loopbaanbureau ondersteunt artsen (in spé) bij het maken van een evenwichtige keuze in hun beroep. Deze keuze sluit aan bij de persoonlijke kwaliteiten, prioriteiten en de levensfase waarin u zich bevindt. Een arts op de juiste plaats heeft meer motivatie, vitaliteit, inzet, medeverantwoordelijkheid, creativiteit en productiviteit!


Uitgelicht

Het artsenberoep is een vaak hectisch beroep, en in je opleiding tot specialist is de mentale en fysieke belasting fors. Om uitval of burn-out klachten te voorkomen is het belangrijk dat je inzicht hebt in jezelf, en wat je nodig hebt om prettig te kunnen werken.
In de workshop De fitte assistent onderzoek je wat jouw basisbehoeften zijn en hoe je ze kan beïnvloeden. Je krijgt handvatten om balans te brengen in de taakeisen en de hulpbronnen die je daarbij kunt inzetten. Je krijgt inzicht in wat je nodig hebt om je autonoom, verbonden en competent te voelen, hoe je je werkplezier positief kan beïnvloeden om fit en bevlogen te blijven.
Schrijf je nu in.


Training op maat

Bent u op zoek naar een workshop of training op uw eigen locatie? Precies afgestemd op de behoefte van uw afdeling of organisatie? Het KNMG Loopbaanbureau verzorgt workshops en trainingen op maat. Op elke gewenste locatie. Wij ontwikkelen deze graag speciaal voor u.


Beroepskeuze voor artsen

Wat voor arts wil jij zijn?

Keuzes maken doe je elke dag. Maar wat als je nou worstelt met de keuze wat je na je studie geneeskunde gaat doen. Een aantal studenten weet al vanaf de eerste dag van de studie wat ze straks gaan doen, maar de meeste maken de definitieve keuze pas aan het einde van de studie. Maar hoe maak je de juiste keuze? En wat voor arts wil je zijn?


Advies op maat nodig?

In een oriënterend telefonisch gesprek bespreekt een medewerker van het Loopbaanbureau uw vraag en de mogelijkheden die het Loopbaanbureau biedt.


 

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd