Uitreiking Pluim XIII

datum 26 juni 2012
tijd 19.30
locatie VISIO HUIZEN
onderwerp Uitreiking Pluim van XIII

PROGRAMMA 26 juni 2012

19.30 uur Ontvangst met koffie en thee

20.00 uur Opening Heleen van der Pal, avondvoorzitter

20.10 uur  Het proeftuinenproject van Naarderheem

  • Presentatie en vragen uit de zaal
    Aafke de Groot en Ellen Vreeburg, specialisten ouderengeneeskunde
    die zich met hart en ziel hebben ingezet om van dit project een succes te maken.

20.40 uur Viore, centrum voor mensen die leven met kanker

  • Presentatie en vragen uit de zaal
    Hein Muller, oncoloog die van meet af aan betrokken is bij dit project, niet alleen als professional maar ook als inspirator en trait d’union.

21.10 uur Het juryrapport  Otto Pellegrom, voorzitter jury

21.20 uur Uitreiking van de PLUIM van XIII 2012

21.30 uur Feestelijke borrel en informeel samenzijn

Aanmelden
U kunt zich opgeven tot uiterlijk 24 juni. Door de ingevulde antwoordkaart naar het secretariaat te sturen, de gevraagde gegevens te e-mailen of via het contactformulier op de website. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Locatie en bereikbaarheid
VISIO, Bestuurs- en bedrijfsbureau
Amersfoortsestraatweg 180 1272 RR Huizen T 035 69 73 300

AUTO
NB Navigatiesystemen wijzen niet altijd de juiste weg!

Vanuit Amsterdam (A1)
Op de A1 neemt u afslag (7) Bussum. Aan het eind van de afrit gaat u bij de stoplichten linksaf richting Bussum. Vervolgens rechts afbuigen richting Bussum. U nadert een (ovale) rotonde die u vierkwart volgt: dus over het viaduct en weer terug. U gaat rechtsaf de ventweg op. Dit is de Amersfoortsestraatweg. Aan uw rechterhand rijdt u langs een carpoolparkeerplaats en meteen daarna aan uw linkerhand ziet u het Bestuurs- en bedrijfsbureau van Visio én de toegang tot de parkeergarage.
Na het parkeren wijzen de bordjes KNMG-bijeenkomst u de weg naar het juiste gebouw!

Vanuit Amersfoort (A1)
Op de A1 neemt u afslag (7) Naarden/Bussum. Vervolgens gaat u linksaf richting Bussum. U nadert een (ovale) rotonde die u vierkwart volgt, dus over het viaduct en weer terug. U gaat rechtsaf de ventweg op. Dit is de Amersfoortsestraatweg. Aan uw rechterhand rijdt u langs een carpoolparkeer-plaats en meteen daarna aan uw linkerhand ziet u het Bestuurs- en bedrijfsbureau van Visio én de toegang tot de parkeergarage.
Na het parkeren wijzen de bordjes KNMG-bijeenkomst u de weg naar het juiste gebouw!

OPENBAAR VERVOER
Voor actuele informatie raadpleeg: ov9292.nl
Vanaf NS-station Naarden/Bussum kunt u een taxi nemen naar Visio BBB of bus 111 of 109 richting Hilversum. Als u de bus neemt, stapt u uit bij de halte Nachtegaallaan (Bussum). Zie looproute.
Vanaf NS-station Bussum-Zuid neemt u bus 111 richting Huizen. U stapt uit bij halte Nachtegaallaan (Bussum). Zie looproute.

Looproute – circa 10 minuten
U gaat naar de overkant van de straat en loopt om het grote flatgebouw heen. Hier treft u een voetgangerstunnel aan die onder de A1 doorloopt. U loopt er doorheen. U staat nu met uw rug naar de Amersfoortsestraatweg. Om bij de Amersfoortsestraatweg te komen, gaat u aan het einde van de tunnel linksaf. Zo kunt u via het voetgangerspad om de tunnel heen lopen. Dan weer rechts, de Amersfoortsestraatweg aflopen. U neemt de eerste straat rechts en na een paar meter ziet u links de ingang van het Visio-terrein. Daar wijzen de bordjes KNMG-bijeenkomst de weg naar het juiste gebouw!

• Nog vragen?
Secretariaat KNMG district XIII Gooi, Eemland en Noordwest-Veluwe
Mozartlaan 25 3603 BD Maarssen

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd