Professionele dienstverlening

KNMG Congresbureau: uw partner voor een professionele en succesvolle aanpak bij het organiseren van uw bijeenkomst. U wilt een geslaagd medisch evenement organiseren? Het ontbreekt u aan tijd en menskracht? KNMG Congresbureau biedt u professioneel maatwerk en neemt uw de logistieke organisatie van uw evenement van A tot Z uit handen.

Van concept tot uitvoering

Onze kracht en ervaring liggen in projectmanagement en ondersteuning bij congressen, symposia, seminars, evenementen, debatten en workshops. Ook zijn we verantwoordelijk voor sponsoring en relatiebeheer. Wij verzorgen uw bijeenkomst van concept tot de daadwerkelijke uitvoering met onze grondige kennis en efficiënte planning. Uiteraard op basis van uw ideeën en volledig afgestemd op uw wensen.

Ervaren team

KNMG Congresbureau bestaat uit twee vaste congresorganisatoren en een team van gekwalificeerde oproepkrachten met jarenlange ervaring in de congres- en evenementenbranche. Onze meerwaarde is de ervaring die we onder andere in de gezondheidszorg hebben opgebouwd; medewerkers die al ruim 25 jaar in het organisatievak nationale, internationale, één- en meerdaagse bijeenkomsten hebben georganiseerd.

Babette Cuppé en Rika Strik Babette Cuppé en Rika Strik

Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek en een briefing. Samen met u maken we een analyse van de doelstellingen van uw bijeenkomst en de doelgroep(en). Hieruit volgt ook welke ondersteuning u nodig heeft en welke rol uw eigen organisatie kan spelen. We bieden een reeks aan diensten om uw bijeenkomst perfect te organiseren. Deze services zijn modulair opgebouwd, waaruit u een keuze kunt maken. We hanteren een transparante - op maat gemaakte - offertemethode: overzichtelijk laten we zien welke werkzaamheden er worden verricht, met de daarbij behorende uurtarieven. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via congresbureau@fed.knmg.nl of bel met 030 - 282 33 91.

Agenda

Delen via

Terug naar boven Stel uw vraag!
Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.