Specialisme ouderengeneeskunde

Toekomstige regelgeving

Zie ook:

Toolkit

In het toetsboek zijn alle toetsen inclusief de bijbehorende handleidingen, voor de gehele opleiding tot verpleeghuisarts, opgenomen. Het toetsboek is de praktische uitwerking van het hoofdstuk toetsing en beoordeling van het Opleidingsplan van GERION. Het dient als naslagwerk voor aios en beoordelaars. 

Draagvlak

Het Raamcurriculum en het Protocol Toetsing en beoordeling zijn in landelijke werkgroepen tot stand gekomen. De werkgroepleden zijn afkomstig uit de drie opleidingsinstituten. De werkgroepleden zorgden ieder afzonderlijk voor afstemming met de eigen achterban. Daarnaast organiseren de opleidingsinstituten gezamenlijke “stavendagen”. In de afgelopen periode heeft de herziening van de verpleeghuisartsopleiding op deze dagen centraal gestaan. Door het met elkaar concretiseren van onderwerpen (bijvoorbeeld thema’s) en het uitwerken van toetsen is de draagvlak voor en het gaan werken met het nieuwe opleidingsplan bewerkstelligd.

Terug naar boven Stel uw vraag!
Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.
Akkoord Cookie instellingen aanpassen

KNMG.nl maakt gebruik van cookies om bepaalde functionaliteit aan te bieden en uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring