Vacatures

De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) maakt zich sterk voor een goede kwaliteit van de beroepsuitoefening en van de volksgezondheid. Zo willen we optimale omstandigheden creëren, voor artsen om hun vak uit te oefenen en voor geneeskundestudenten om goede artsen te worden.

Dit doen we samen met acht medische beroepsverenigingen, onze federatiepartners. De KNMG richt zich op de immateriële aspecten van het medische beroep die voor alle artsen relevant zijn; juridische randvoorwaarden, kwaliteitseisen, ethische kwesties, de toegankelijkheid van de zorg en de artsenloopbaan.

Bent u geïnteresseerd in een functie of een stage bij de KNMG, wilt u weten of u nog kunt reageren als de sluitingstermijn al is verlopen, neem dan contact op met Mia Grooteman, medewerker P&O, via 030 - 282 32 38 of m.grooteman@fed.knmg.nl.

Vacatures

  • Vacature: Medisch secretaris KNMG RGS

    De KNMG Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) is op zoek naar een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of arts voor verstandelijk gehandicapten voor de functie van medisch secretaris. De voorkeur gaat uit naar een geneeskundig specialist met een aantal jaren ervaring als opleider of als docent of coördinator bij een opleidingsinstituut.

Delen via

Terug naar boven Stel uw vraag!
Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.