Jaarvergadering en theater

datum 09 maart 2017
tijd 18.00 uur - 22.30 uur
locatie Stadstheater Arnhem
onderwerp Jaarvergadering en theater

KNMG Groot Gelre: jaarvergadering met theatervoorstelling van Productiehuis Plezant

Op 9 maart vindt de jaarvergadering van KNMG District Groot Gelre plaats. Op deze avond blikken wij terug op succesvolle activiteiten van 2016 en presenteren wij u het programma van 2017.

In voorgaande jaren werd onze jaarvergadering al eens opgeluisterd door een theatervoorstelling van Productiehuis Plezant en dit jaar zijn wij verheugd om van dit gezelschap Camping Jokkmokk aan u te mogen presenteren.

Tijd voor kampvuurgesprekken tussen medici en managers

De huidige werkdruk en de elkaar snel opvolgende nieuwe ontwikkelingen vragen juist nu om een goed kampvuurgesprek tussen medici en managers. Omdat de dialoog essentieel is om de kloof tussen hen te dichten. Theatervoorstelling Camping Jokkmokk - een coproductie van Productiehuis Plezant en het Radboudumc - kan een belangrijke inspiratiebron zijn in een tijd waarin de menselijke maat soms zoek lijkt…

Op Camping Jokkmokk maken vier zorgprofessionals bij het kampvuur de balans op in werk, leven en liefde. Een ervaren chirurg, een ambitieuze zorgmanager, een medisch-technisch innovator en een verpleegkundige die filosoof werd en nu met sabbatical is. De scheurtjes van jaren zware belasting en onvervulde dromen zijn inmiddels bij een aantal van hen zichtbaar geworden. Wat is de bron voor werkelijke voldoening in hun vak? Hoe houden ze passie en plezier in hun werk? En wat levert het die patiënt uiteindelijk op die hen allen samen bindt? 

De serie succesvolle uitvoeringen van Camping Jokkmokk in het Radboudumc is inmiddels door meer dan 1000 belangstellenden bezocht. We zien dat de voorstelling veel losmaakt bij medici en managers en nodigen jullie uit opdat ook in uw ziekenhuis deze kampvuurgesprekken gevoerd kunnen worden.

Op 9 maart 2017 bent u van harte welkom Camping Jokkmokk bij te wonen aansluitend aan onze jaarvergadering.

“Een betere bron voor discussie en inspiratie is nauwelijks denkbaar” Prof. Hein Gooszen, hoogleraar faculteit der medische wetenschappen

Programma:

18:00: ontvangst bij Stadstheater Arnhem

18:30: buffet in de Café Foyer

19:30: jaarvergadering

20:15: pauze met koffie en thee

20:30: introductie van de voorstelling door Prof. Hein Gooszen

20:40: theatervoorstelling Camping Jokkmokk

22:30: afsluiting met borrel

Praktische gegevens

Locatie: Stadstheater Arnhem, Koningsplein 12 Arnhem

Datum: donderdag 9 maart 2017

Aanmelden: kan tot 2 maart via info@knmg-grootgelre.nl. Deze avond is uitsluitend bedoeld voor onze leden.

Delen via

Terug naar boven Stel uw vraag!
Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.