Over het KNMG Artsenpanel

Het KNMG Artsenpanel is een initiatief van de KNMG. Wij willen ons werk zo goed mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van artsen in Nederland. Praktiserende artsen, maar ook artsen in spe en gepensioneerde artsen. Uw mening is hierbij onmisbaar. Door deel te nemen aan het KNMG Artsenpanel denkt u eenvoudig en op een laagdrempelige manier mee over de koers van artsenfederatie KNMG.

Meedoen is eenvoudig en kost u weinig tijd

 • U ontvangt maximaal acht keer per jaar per e-mail een uitnodiging om mee te doen aan een online onderzoek
 • U bent geheel vrij om de vragenlijst in te vullen. Er is geen enkele verplichting
 • Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Uw anonimiteit is gewaarborgd
 • U wordt na afloop van een onderzoek op de hoogte gesteld van de resultaten

Wie kan zich aanmelden voor het KNMG Artsenpanel?

Iedereen die via één van de federatiepartners bij de KNMG is aangesloten (of buitengewoon lid is) kan zich aanmelden als deelnemer aan het panel.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich eenvoudig aanmelden door uw e-mailadres in te vullen. Na aanmelding kiest u zelf een wachtwoord. Met uw e-mailadres en wachtwoord krijgt u toegang tot een persoonlijke profielpagina, waar u eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u doelgericht benaderen. Na uw aanmelding kunt u uitgenodigd worden om deel te nemen aan een onderzoek.

Meld u hier aan voor het Artsenpanel >

Hoe werkt het KNMG Artsenpanel?

Per e-mail ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. Dit is naar verwachting een aantal keren per jaar. In de e-mail vermelden we waar het onderzoek over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt. Wij houden de vragenlijsten zo kort mogelijk. Uw antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Wij behandelen al uw gegevens strikt vertrouwelijk.

Privacy

Als u aan het KNMG Artsenpanel deelneemt, is uw privacy altijd gegarandeerd. Alle gegevens die u verstrekt, behandelen wij strikt vertrouwelijk. Uw persoonsgegevens zijn goed beveiligd en gebruiken we uitsluitend voor KNMG Artsenetpanel onderzoek. Lees meer over: ons privacy statement

Resultaten van onderzoeken

In de meeste gevallen informeren wij u rond de officiële publicatie van een onderzoek over de resultaten.

Onderzoeksbureau MWM2

Onderzoeksbureau MWM2 beheert in opdracht van de KNMG het KNMG Artsenpanel. MWM2 verzorgt ook de panelhelpdesk. Lees meer: over MWM2.

  Vragen over het KNMG Artsenpanel

  Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met de panelhelpdesk via knmg@mwm2.nl.

  Terug naar boven Stel uw vraag!
  Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.