Wat is MijnRGS?

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) werkt met het online systeem MijnRGS. MijnRGS is een persoonlijke omgeving waarin u als geneeskundig specialist, profielarts, aios, opleider, opleidingsinrichting en (hoofd van het) opleidingsinstituut uw zaken met de RGS online kunt regelen. Op dit moment regelen geneeskundige specialisten en profielartsen hun herregistratie online en maken aios en opleiders voor hun opleidingszaken gebruik van MijnRGS. In een volgende fase volgt het proces rond erkenningen van opleidingen en opleidingsinstellingen.

U regelt het zelf in MijnRGS

In MijnRGS heeft u altijd inzicht in de actuele status van uw registraties bij de RGS. In uw persoonlijke dossier kunt u online bekijken welke aanvragen u heeft gedaan en wat de voortgang is. U ontvangt per e-mail een melding als u een bepaalde actie moet ondernemen.

    Veilig en betrouwbaar

    Omdat de RGS het zeer belangrijk vindt dat uw gegevens in MijnRGS veilig zijn, is er gekozen voor DigiD. Met DigiD logt u op een veilige manier in op MijnRGS. De Rijksoverheid controleert jaarlijks of de RGS DigiD op een juiste en veilige manier gebruikt.

    Delen via

    Terug naar boven Stel uw vraag!
    Uw browser wordt niet ondersteund. Sommige functies van deze site werken mogelijk niet correct. Wij adviseren u een andere browser te gebruiken.